Opinie

7,1
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
6,7
Komfort
6,2
Lokalizacja obiektu
7,7
Udogodnienia
6,2
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
7,5

Opinie

    Marek
    pl

    Ocena

    3,8
    20 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Damian
    pl

    Ocena

    7,5
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl

    Ocena

    10
    18 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paulina
    pl

    Ocena

    4,2
    18 czerwca 2018
    Łóżka stare zarwane, niewygodne.
    Czysto
    Anna Nowak
    pl

    Ocena

    7,1
    16 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek
    pl

    Ocena

    8,3
    12 czerwca 2018

    Gorąco polecam ten obiekt!!!!

    Słabo wyposażona kuchnia, Brak zmywaka. Mało gniazdek elektrycznych. Mały telewizor z małą ilością kanałów. Mały parking. Cienkie ściany, słychać co sąsiedzi robią w nocy... :). Brak uchwytu na słuchawkę prysznicową, nie ma deszczownicy.
    Czysto, blisko sklepów i restauracji. Miła obsługa. Można zrobić grilla. Można skorzystać z tarasu i leżaków. Najlepszy stosunek jakości do ceny. Cicha okolica. Idealne miejsce na wypady w góry. Gorąco polecam ten hotel!!!!
    Jacek
    pl

    Ocena

    7,1
    12 czerwca 2018

    Odpowiedni ośrodek na wypady w góry.

    Dosyć daleko do szlaków górskich, Trzeba podjechać samochodem lub autobusem.
    Bardzo mila i pomocna właścicielka obiektu. Zamykany parking. Bardzo cicha i spokojna okolica.
    Przemysław
    pl

    Ocena

    8,3
    11 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl

    Ocena

    7,5
    11 czerwca 2018

    Spokojne miejsce na wypoczynek

    Mili gospodarze
    Marlena
    pl

    Ocena

    8,8
    8 czerwca 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Marek Domagala
    pl

    Ocena

    8,3
    4 czerwca 2018

    Bardzo gościnni gospodarze.

    Ewa
    pl

    Ocena

    8,5
    3 czerwca 2018

    Pozdrawiamy miłego właściciela Ewa z rodziną z Krotoszyna.

    Trochę za mało wyposażona ''kuchnia".
    Bardzo miły właściciel i zawsze gotowy do pomocy.Pokoje czyste, ręczniki i pościel również. Mieliśmy ''apartament"dwupokojowy na parterze,więc z dzieciakami super.Standard nie jest może zbyt wygórowany, jednak pokoje czyste, więc czego chcieć więcej.Większość czasu i tak spędza się poza domem.My na pewno byśmy tam wrócili.
    Mateusz
    pl

    Ocena

    10
    29 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jerzy
    pl

    Ocena

    9,0
    28 maja 2018

    ok.

    Paweł Gielgier
    pl

    Ocena

    6,7
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Paweł
    pl

    Ocena

    7,9
    15 maja 2018

    Polecam! Cena adekwatna do warunków

    Piotr
    pl

    Ocena

    7,1
    14 maja 2018

    .

    .
    .
    Johannes
    de

    Ocena

    6,7
    9 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia
    pl

    Ocena

    10
    8 maja 2018
    widok był piękny nie daleko centrum wszedzie blisko
    KAMIL
    pl

    Ocena

    6,7
    8 maja 2018
    Stare i skrzypiące łóżka. Moc w gniazdkach to porażka. Nie można nawet wysuszyć włosów suszarką. Mały parking.
    Bezproblemowe zakwaterowanie. Obiekt bezpieczny. Wchodzi się na specjalną kartę. Bardzo duży kącik socjalny.
Ładowanie opinii